Welkom

Welkom levensgenieters & natuurliefhebbers!

 

We stellen ons even voor. Midden april hebben we Hotel De Witte Berken overgenomen van Aartje Bosch en Edwin Top. We zullen samen met het Witte Berken team de gastvrijheid op deze unieke plek voortzetten.

We verwelkomen u graag,

Jan & Margreet Paauwe

 

Covid-19 voor hotelgasten

Dit betekent momenteel ontbijten en dineren op de kamer of op uw privé terras. Het is onze grootste zorg om u een fijn en veilig verblijf te bieden. Ook nu kunt u genieten van de Veluwe en er op uit trekken in de natuur. We informeren u over leuke (take-away) adresjes onderweg en natuurlijk stellen we graag een lunchpakket voor u samen. 

 

Covid-19 en terrasbezoek en take-away

Vanaf woensdag 28 mei ontvangen we u graag weer op ons mooie tuinterras. De verplichte reservering wordt gemaakt 'aan de deur'. U kunt telefonisch vooraf reserveren voor een tafel om 12u00. Voor andere reserveringstijden nemen we telefonisch geen reservering aan. Is er geen plaats meer op het terras, of je wil een ijsje of een Berkenburger meenemen? In take-away is er koffie, drankjes, ijsjes en snacks.

 

Renovatie van gastenkamers en restaurant in juni

In juni worden de kamers gerenoveerd, we hebben dan geen kamers beschikbaar. Het restaurant en terras zijn wel geopend indien toegestaan. Vanaf 1 juli verwelkomen we u graag in onze vernieuwde gastenkamers, restaurant, tuinterras en lounge!

‚Äč

Kamers
Restaurant