Midden op de Veluwe

Geachte gasten,

U bent als gast van harte welkom in ons gezellige hotel.

Wij mogen geopend blijven en al onze hotelgasten voorzien van eten en drinken!                              Het restaurant is niet geopend voor gasten die niet bij ons gelogeerd zijn!

U kunt dus bij ons terecht voor een overnachting met ontbijt, een lunch en een diner.

WAT DACHT U VAN HET PRE-KERSTARRANGEMENT VAN 18 TOT 20 DECEMBER !!

KERST THUIS VIEREN EN TOCH EVEN EEN KERSTWEEKEND ER UIT!!

DAT KAN BIJ ONS, ALLES IN KERSTSFEER, ALLES CORONAPROOF!!

 

KERSTARRANGEMENT BOEKEN: ALLEEN PER MAIL OF TELEFONISCH

info@dewitteberken.nl 0578-612991   NOG 1 kamer vrij!

 

Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan, werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM.  U kunt hier op een veilige manier verblijven.

Heerlijk wandelen en fietsen op de Veluwe; het mag; alles natuurlijk volgens de actuele richtlijnen van de RIVM. Mogen we u ook weer begroeten ???

Hotel De Witte Berken is een charmant en sfeervol hotel, waar u zich als gast, te midden van al het natuurschoon, onmiddellijk thuis zult voelen. We hebben heerlijke, ruime kamers met uitzicht op de prachtig omliggende tuin. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes beschikbaar, waarbij u zo het bos in wandelt/fietst.

Grenzend aan het landgoed Wissel/Tongeren heeft u de mooiste plek op de Veluwe gevonden.
Gelegen in het groene hart van Nederland; toch binnen 10 minutenen op de A28 en A50. Vanuit Epe kunt u alle richtingen van Nederland op.

Wat dacht u van een dagje naar Giethoorn? In ongeveer 40 minuten bent u in het prachtige Nederlandse Venetie. Of een dagje Amsterdam: binnen een uur bent u in deze heerlijke stad met z`n prachtige grachten en musea.
 
Wij heten u van harte welkom! Blijf gezond!


Aartje Bosch en Edwin Top
 
Ook voor cursussen van Stavoor kunt U bij ons terecht!

 
Kamers
Restaurant