Omgeving

Als uitgangspunt voor een dagje fietsen en/of wandelen is de ligging van ons hotel ideaal.

Tevens beschikt het vlakblij gelegen dorp Epe over een gezellig centrum met een verscheidenheid aan winkels.

Op korte afstand bevinden zich steden als Apeldoorn, Deventer en Zwolle, terwijl er in de onmiddelijke omgeving vele mogelijkheden zijn voor een afwisselend verblijf, zoals  een forellenkwekerij, een kaarsenmakerij en een klompenmakerij. Oude nostalgische stadjes zoals Hattem en Elburg zijn een bezoekje waard, evenals Paleis Het Loo en de Apenheul in Apeldoorn en het Dolfinarium in Harderwijk.

We zijn gelegen midden in Nederland. Binnen 5 minuten bent u op de A 28 en de A 50, waardoor u bijvoorbeeld  zo in Giethoorn, Amsterdam of Enschede bent.

Attracties & bezienswaardigheden

In de directe omgeving van ons hotel zijn er veel mogelijkheden om de mooiste plekjes van de Veluwe te bezoeken. Wandel- en fietsroutes zijn via de receptie verkrijgbaar.

Naast de bijzondere natuur in de omgeving van De Witte Berken kunt u kiezen uit tientallen bezienswaardigheden, zoals kasteel Cannenburgh, Paleis 't Loo, Nationaal Park De Hoge Veluwe, de Apenheul, het Anton Pieck Museum en het Dolfinarium. Ook gezellige stadjes als Elburg, Kampen en Hattem zijn dichtbij. Nog even voor diegenen die het niet kunnen laten, winkelen in Epe, Apeldoorn of Zwolle is de moeite waard. Verdere toeristische informatie is bij onze receptie verkrijgbaar of via de VVV.

Wellnesscentrum De Veluwse Bron
Kasteel de Cannenburgh in Vaassen
Paleis het Loo in Apeldoorn
Park de Hoge Veluwe in Otterloo
De Apenheul in Apeldoorn
Anton Pieck Museum in Hattem
Dolfinarium in Harderwijk
VVV Epe
De Beeldentuin Garderen