witte-berken-natuurhotel-restaurant-23-1

À la Carte Menu

 

Koude voorgerechten

Tartaartje van vleestomaat

Groene asperge | buffel mozzarella | rucola olie   10

 

Geroosterde courgette

Filodeeg | mousse van Parmezaanse kaas | anti bois | balsamico   10

 

Gerookte zalm

Zoetzure groenten | mierikswortelsaus | gemarineerde green shell mossel   12

 

Gerookte eend

Eendenlever | pastinaak crème | krokantje wonton   12

 

Carpaccio van hert

Truffelolie | kletskop van oude kaas | pijnboompitten | rucola   13

 

 

Warme voorgerechten

Pasteitje

Ragout van bospaddenstoelen   11

 

Coquilles en gamba

Gebakken | knoflook | tuinerwten crème   14

 

Fazanten boutje

Traag gegaard | zoete uien compote   12

 

 

Soep

Tomatenbouillon

Groenten | kwartelei   7

 

Pompoensoep

Kokos | gember | bosui   7

 

Bisque

Strandkrab | saffraan room | dille   8

 

 

Hoofdgerechten vegetarisch

Portabello

Blauwschimmelkaas   18

 

Hartig taartje van Prince Pie

Pompoen | Thaise curry   18

 

Paddenstoelen risotto

Truffel | chips van schorseneren   18

 

 

Hoofdgerechten vis

Gebakken Zalmfilet

Coquille | Gamba | pesto van tuinkruiden   24

 

Tongscharfilet gebakken

Witte wijnsaus | shiitake | dragonolie   26

 

Traag gegaarde Kabeljauwfilet

Tomaten tapenade | ansjovisboter   22

 

 

Hoofdgerechten vlees

Entrecote van Terweele

Rode wijnjus | morilles   24

 

Gekonfijte eendenbout

Langzaam gegaard in ganzenvet | balsamico | gepofte knoflook   22

 

Kogelbiefstuk van Terweele

125 of 250 gram | medium gebakken | kruidenboter   18/22

 

Wildzwijn Rack

 saus van Pedro Ximénez | appel   29

 

Wildstoofschotel

Stoof van hert | veenbessen | aardappel-knolselderij puree   22

 

 

Nagerechten

Kaas

Hollandse kaas | brood | vijgen compote   12

 

Lauwwarm chocoladetaartje

Pistache crème | gezouten karamelsaus | Japans schuim   9

 

Tarte Tatin

Omgekeerd appeltaartje | kaneelijs | vanillesaus   9

 

Cheesecake

Van rode biet | siroop van zoethout | witte chocolade ijs   9

 

Bosvruchten bavaroise

Gel van frambozen | appelschuim | tuille   9