Bekijk onze menukaart

KOUDE VOORGERECHTEN  
Gefrituurd geitenkaasje in panko met couscous salade en honing-sesamdressing (v)
€ 9,50
Gerookte Bawykov zalm met zoetzure komkommer, wakame en gembermayonaise € 12,00
Rundercarpaccio met mosterdmayonaise, old A`dam en pijnboompitten € 12,00

Rose gebraden lamsbout met salade van groene asperges, zongedroogde tomaat en

cashewnoten met balsamicodressing

€ 12,75
   
SOEPEN  
Soep van pommodoritomaat met geroosterde courgette en pestocreme  (v) € 6,50
Clam Chowder: gebonden soep van vis en schelpdieren met saffraan en lente-ui € 7,50
Kalfsbouillon met champignons en tuinkruiden € 6,50
   
WARME VOORGERECHTEN  
Quiche Lorraine: hartige taart van spek, uien en kaas met rucola
€ 9,50
Tempura van scholfilet met ijsbergsla, lente-ui, sesam en wasabi creme € 9,50
 
What do you want to do ?
New mail

HOOFDGERECHTEN VLEES/WILD  
Tournedos van Ter Weele met Madeirasaus en gepofte sjalot € 29,50
Veluwse eendenborstfilet met shiitake en teriyakisaus € 21,50
Kalfsribeye met een saus van creme fraiche, kappertjes, dragon, puntpaprika € 24,50
Lamsfilet met kalfsjus, gerookte knoflook en tijm € 26,50
Varkenshaas met champignon tapenade en sherry roomsaus € 21,00
Runderentrecote van 250 gram met kruidenboter € 25,50
   
HOOFDGERECHTEN VIS  
Noorse zalmfilet met jus van langoustine en citroengras € 21,50
Gebakken zeeduivelfilet met tomaten beurre-blanc en ansjovis € 24,50
   
HOOFDGERECHTEN VEGETARISCH  
Risotto van parelgort met truffel en Parmezaanse kaas € 16,50
Terrine van zoete aardappel, mediterrane groenten en vadouvan € 17,50
 

 

* Het is ook mogelijk de gerechten van het keuzemenu apart te bestellen.

* We serveren van sommige gerechten ook seniorenporties.

 
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

VOOR ONZE KLEINE GASTEN  
Kroket of frikandel met friet, mayonaise en appelmoes € 4,50
Huisgemaakte hamburger met friet en mayonaise € 5,50
Spaghetti Bolognaise € 6,75
Pannenkoek met stroop of poedersuiker € 4,50
Kinderijsje € 4,00
   
NAGERECHTEN  
Bavaroise van witte chocolade met amarene kersen en yoghurtijs € 8,50
Creme Catalana: Spaanse vanillecreme met gebrande suiker en notenparfait € 7,75
Terrine van vers fruit met frambozensorbetijs en merenque € 8,50
Tompouce van spekkoek en vanille-ijs met chocoladesaus € 7,75
   

 

 
What do you want to do ?
New mail
dscn1415
foto`s-renovatie-restaurant-035
mosselen
wildplank-004