Bekijk onze menukaart

KOUDE VOORGERECHTEN  
Vega “poke bowl”: komkommer, radijs, avocado, tomaat, rode ui, rucola en sesam (v)
€ 8,50
Gerookte Bawykov zalm met zoetzure groenten, dillemayonaise en forelkaviaar € 12,50
Rundercarpaccio met mosterdmayonaise, old Amsterdam en pijnboompitten € 12,50

Terrine van pulled pork met Iberico ham en Monegaskische uitjes

€ 11,50
   
SOEPEN  
Soep van pommodoritomaat met geroosterde courgette en pestocreme (v) € 6,50
Kreeftensoep met IJslandse garnaal en bieslook € 8,00
Kip-kokossoep met limoen, gember en lente-ui € 6,50
   
WARME VOORGERECHTEN  
Champignons Dordogne: in bierbeslag gefrituurde champignons met aioli
€ 9,50
Tempura van scholfilet met ijsbergsla, lente-ui, sesam en sojamayonaise € 9,75
 

HOOFDGERECHTEN VLEES/WILD  
Tournedos van Ter Weele met Madeirasaus en gepofte sjalot € 29,50
Diamanthaas, 250 gram met kruidenboter € 22,00
Kalfsentrecote, gegratineerd met mosterd, uien en oude kaas € 24,75
Veluwse eendenborstfilet met jus van balsamico en rozemarijn € 22,50
Varkenshaas met gorgonzola, roomsaus en groene pepertjes € 21,00
Maaltijdsalade Carpaccio met Old Amsterdam, pijnboompitten en mosterdmayonaise € 17,50
   
HOOFDGERECHTEN VIS  
Gebakken doradefilet met chutney van citrusvruchten en koriander € 22,00
Noorse zalmfilet met saus van schaaldieren en saffraan € 21,50
 Gebakken kabeljauwfilet met antiboise en ansjovis € 20,00
 
HOOFDGERECHTEN VEGETARISCH  
Quiche van spinazie, geitenkaas, zongedroogde tomaat € 18,50
Noedels met groene asperges, shiitake, rode ui en teriyakisaus € 16,75
 

 

* Het is ook mogelijk de gerechten van het keuzemenu apart te bestellen.

* We serveren van sommige gerechten ook seniorenporties.

 

 

VOOR ONZE KLEINE GASTEN  
Kroket of frikandel met friet, mayonaise en appelmoes € 4,50
Huisgemaakte hamburger met friet en mayonaise € 5,50
Spaghetti Bolognaise € 6,75
Pannenkoek met stroop of poedersuiker € 4,50
Kinderijsje € 4,00
   
NAGERECHTEN  
Aardbeien Panna Cotta, aardbeienroomijs, verse aardbeien en een aardbeienlikeurtje € 8,75
Chocolademousse, kletskop, wit chocolade-ijs en karamelsaus € 8,00
Frambozen-sorbetijs met vanille mascarpone, macarons en vrunchtencouli € 8,00
Trifle van rabarber, boerencake, banketbakkersroom met vanille ijs € 7,75
   

 

 
dscn1415
foto`s-renovatie-restaurant-035
mosselen
wildplank-004